ACTUALIDAD


07 Maig de 2018

Punto de Carga

SELBA SL instala una nueva estación de carga SL1012 en Sant Joan de Vilatorrada

SELBA SL instala una nueva estación de carga SL1012 en Sant Joan de Vilatorrada

L'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada ha instal•lat a l'alçada del número 54 del carrer Major el primer punt gratuït de càrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics. Es tracta de la primera estació de càrrega d'aquesta tipologia que s'instal•la al municipi.

El punt de recàrrega està subministrat per l'empresa especialitzada SELBA i és gratuït. Disposa d'un connector Mennekes i un de Shucko i s'activa i desactiva a través d'un web personalitzat, sense necessitat de disposar de cap targeta ni clauer. Així, per a fer-ne ús cal donar-se d'alta a través del portal www.selba.es/2400.php. Un cop formalitzada la inscripció, l'usuari rebrà un correu electrònic amb el codi PIN que permetrà activar i desactivar el punt de recàrrega. Finalment, l'estacionament del vehicle a la zona de recàrrega està limitat al temps necessari per fer l'operació, que en cap cas serà superior a les dues hores.

Ramon Planell, regidor de Medi Ambient, ha posat en relleu que "si volem donar passes significatives en la lluita contra el canvi climàtic i suscitar entre la població una petita dosi de reflexió i conscienciació cal, primer, que des de l'administració en donem exemple".

COMPARTIR

Comparte en Facebook Comparte en Twitter