EMPRESA

HISTÒRIA

En 1992 es va constituir a Manresa l’empresa SELBA S.L. dedicada al disseny i fabricació d’equips electrònics industrials.

SELBA S.L. inicia la seva activitat en un local del centre de Manresa durant l’any 2001, degut a la necessitat d’incrementar la capacitat productiva es trasllada a les noves instal·lacions de Sant Salvador de Guardiola amb una superfície de 1200m2.

A l’any 2007 SELBA S.L. obté la certificació ISO9001 a través de l'organisme TÜV Product Service GmbH.

Filosofia

L’objectiu final de SELBA S.L., i de totes les persones que formen part del nostre equip humà, és oferir un servei de Qualitat als nostres clients. En la nostra àrea d’activitat, un servei de qualitat significa innovació constant, agilitat, fiabilitat i coneixement profund de les necessitats dels nostres clients.

Això s’aconsegueix a base del nostre equip altament qualificat que aporta els seus coneixements amb responsabilitat i llibertat per a maximitzar els resultats.

Missió

Treballem per a convèncer als nostres clients que la electrònica és un valor afegit als seus productes que els permet incrementar la seva competitivitat.

Instal·lacions

SELBA S.L. disposa d’unes instal·lacions de 1200 m2 ubicades en el Polígon Industrial Salelles II de Sant Salvador de Guardiola.